Barion Pixel nuuvella

Molnár-Kozma Alexandra

Molnár-Kozma Alexandra a hivatalos nevem, de az elmúlt évtizedben csak Anyának hívtak. 39 évvel ezelőtt voltam olyan bátor, hogy színre lépjek az "élet" című színdarabban. Az első jelentősebb szerepem helyszíne a hajdani Berzsenyi Dániel Főiskola volt, 2007-ig itt játszottam a maximalista, folyton tanuló, elismerésre éhes főiskolás szerepét. Kommunikáció és magyar szakos diplomám azóta is türelmesen várja, hogy eljöjjön az ő ideje. A következő szereplésem 2010-ig őszéig tartott a Szombathelyi Televízió színpadán, ahol a webszerkesztő titulust írták a nevem mellé. Az elmúlt tíz évben pedig az eddigi legnehezebb, de egyben legszebb szerepemet játszom, négy gézengúz fiacskámnak igyekszem a legjobb anyukája lenni. De közeleg az idő, hogy levessem a "csak anya" szerepet is. Jelenlegi törekvéseim arra irányulnak, hogy kiszabadítsam az anyajelmez alatt levegőért kapkodó nőt. Ebben segít régi szenvedélyem, az írás.
Lélekmozaik és Rezdülések köteteim az elmúlt évek önismereti munkájának a gyümölcsei. Verseim, novelláim lelkemen átszűrt útmutatók, nézőpontok. Azt üzenik: a szeretetet, a boldogságot, a bőséget, a problémáidra a megoldást ne a külvilágban keresd, hanem befelé figyelj! Találd meg Önmagad, és megtalálsz mindent!


Molnár-Kozma Alexandra a hivatalos nevem, de az elmúlt évtizedben csak Anyának hívtak. 39 évvel ezelőtt voltam olyan bátor, hogy színre lépjek az "élet" című színdarabban. Az első jelentősebb szerepem... tovább olvasom


Molnár-Kozma Alexandra ajánlásai

László Sándor
Hitem
László Sándor
Szél
László Sándor
Vallomás
László Sándor
Éj a tavon
László Sándor
Hitem
Ma(g)

1 perc olvasás
0 0 0
kÖrök

1 perc olvasás
0 0 0
Szívem, gyógyulj!

1 perc olvasás
0 0 0
BolyGÓL

1 perc olvasás
0 0 0
(K)Arcaim

Észreveszed-e a mulandóban a maradandót, a törékeny testben az örök fényt?

1 perc olvasás
0 0 0
Szívlobbanás

1 perc olvasás
0 0 0
A húsvéti nyúl eltitkolt története

Egy mese, amely lerántja a leplet a húsvéti nyúlról és tojásairól

1 perc olvasás
0 0 0
Csendet!

Néha a csend új értelmet nyer, avagy egy négygyermekes anya gondolatai a csendről.

2 perc olvasás
0 0 0
A teremtés földjén

Az álom és a valóság egészen közel kerülhetnek egymáshoz, a lelkünkben érnek össze.

5 perc olvasás
0 0 0
Vonat-kozások

Néha rossz vonatra szállunk és csak későn vesszük észre, hogy elment mellettünk az élet.

3 perc olvasás
0 0 0

Támogasd a szerzőt

A Nuuvellánál hiszünk abban, hogy az íróink közvetlen támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz az anyagi biztonsághoz, amely mellett a szerző 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Az alábbi csúszkával be tudod állítani, hogy mennyi pénzzel kívánod támogatni Molnár-Kozma Alexandra nevű szerzőnket havi szinten. Ez az összeg tartalmaz egy 100Ft-os előfizetési díjat is, amelyért cserébe a szerző összes tartalmát korlátozás nélkül olvashatod a Nuuvellán.

600 Ft

Támogatom

Keresés

Bejelentkezés / Regisztráció

Kérjük, jelentkezz be a folytatáshoz! Bónusz: regisztrált felhasználóként korlátok nélkül olvashatod a Nuuvella Sunrise aktuális számát!